icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 055 20 14 713

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Apeldoorn


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaszetter in Apeldoorn nodig? Wij helpen u graag.

Glaspunt Apeldoorn heeft de afgelopen 6 maanden in de Stedendriehoek al meer dan 2250 ramen vervangen.

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Dubbel glas nodig of glasschade laten herstellen in Apeldoorn?

De glaszetters van Glaspunt Apeldoorn zijn vakmensen in het plaatsen van glas

Bent u in Apeldoorn of omgeving op zoek naar een glaszetter en heeft u haast? Geen probleem, we staan direct voor u klaar om u zo snel mogelijk te helpen met het vervangen van uw glas. We hebben een ruim assortiment en staan tevens met meer dan 40 glashandels in contact om in al uw wensen te kunnen voorzien. De Nederlandse winters kunnen behoorlijk fris zijn. Om hoge stookkosten te voorkomen is dubbel glas essentieel. Een goede investering, u ziet het snel terug in een lagere energierekening. Daarnaast vermindert dubbel glas aanzienlijk de geluidsoverlast en neemt de waarde van uw woning toe. Zo kunt u in zowel de zomermaanden als de wintermaanden fijn vertoeven in een goed geïsoleerd huis zonder overlast van de omgeving. 

 

Beoordelingen:

over Glaspunt Apeldoorn

Soort werkzaamheden: Ruitschade

Sterke punten website en service: "Service is goed. Er is net gewerkt en de medewerker was vriendelijk. "

over Glaspunt Apeldoorn

Soort werkzaamheden: Ruit vervangen na schade

Sterke punten website en service: "Snel en goed werk uitgevoerd."

over Glaspunt Apeldoorn

Soort werkzaamheden: Glasschade verholpen

Sterke punten website en service: "Ons raam had een grote barst. Dit heeft Glaspunt Apeldoorn goed verholpen! "


Service in combinatie met kwaliteit

De glaszetters van Glaspunt vinden het belangrijk om zo snel mogelijk ter plekke te kunnen zijn met onze vakmensen. Elke dag gaan er ruiten kapot en voor onze klanten is het van cruciaal belang dat de schade zo snel mogelijk verholpen wordt. Om die reden hebben we dan ook onze 24-uurs service zodat we u direct van dienst kunnen zijn. Met een kleine investering hebt u zo weer een veilig en prettige woning.

Glaszetter aan het woord

Karel, glaszetter in de omgeving Apeldoorn: “Afgelopen week hadden we een opdracht waar bij een winkelpand midden in de nacht maar liefst 4 ramen waren stuk geslagen. De eigenaar was zich een hoedje geschrokken, maar gelukkig konden we gelijk ter plaatse komen om de schade te herstellen. Zo was binnen een mum van tijd het winkelpand weer veilig en klaar voor gebruik.”


De glaszetters van Glaspunt Apeldoorn werken in de hele regio! Heeft u glasschade in bijvoorbeeld Beekbergen, Klarenbeek, Lieren, Loenen, Teuge, Twello, Vaassen, Voorst of Wenum-Wiesel? Bel ons dan direct en wij komen meteen uw kant op!

Gelukkige klanten

Gelaagd glas voordeur gebroken

Ilovesushi uit Apeldoorn

Door vandalisme was de voorruit gebarsten van dit bedrijf. Glaspunt heeft het vervangen met gelaagd glas. Dit zorgt ervoor dat het glas bijeen blijft bij een eventuele breuk. 

Ruit vernield winkel

Phancy Jewels en Watches uit apeldoorn

Vandalen hebben de ruit in de voordeur vernield bij Phancy Jewels en Watches in Apeldoorn. Deze wil je als winkeleigenaar natuurlijk zo snel mogelijk laten vervangen. Onze glaszetters hebben de ruit vervangen en volgens de norm een gelaagde ruit geplaatstDit glas beperkt het risico op letselschade. Extra veilig dus. De klant staat tevreden achter zijn nieuwe ruit. Duimpje omhoog voor de service van Glaspunt!

Ruit stuk op eerste verdieping

Familie de Jonge uit Apeldoorn

Bij familie de Jonge in Apeldoorn is op de eerste verdieping een HR++ ruit stuk gegaan. Onze monteurs hebben de ruit eerst veiliggesteld door een noodvoorziening te plaatsen. Nadat de maten waren opgenomen kon een nieuwe op maat gemaakte ruit worden besteld. Om de ruit veilig te kunnen plaatsen is gebruik gemaakt van een kraan.

Meer tevreden klanten zien?

-->