icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 076 20 50 127

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Breda


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaszetter in Breda nodig? Bel dan meteen Glaspunt!

In Breda doet Glaspunt jaarlijks ruim 3250 klussen.

Neem direct contact op met Glaspunt Glashandel Breda

Glasservice in Breda? Wij zijn er 24 uur per dag om u te helpen

Zit u in Breda met schade aan uw raamwerk? Of zijn uw ramen inmiddels toe aan vervanging? Bel dan met Glaspunt. We doen ons werk voor zowel particulieren, bedrijven als overheidsinstanties. We hebben een grote groep werknemers en zijn dan ook zeer flexibel.

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Naast kwaliteit staat veiligheid bij ons voorop. Dus als u uw woning, bedrijfs- of winkelpand inbraakveilig wilt maken kunnen wij daar goed bij helpen met ons assortiment van veiligheidsglas. We hebben deze glassoort in allerlei verschillende soorten en maten, waardoor we altijd kunnen inspelen op uw specifieke wensen. Natuurlijk kunt u ook voor dubbel glas uitstekend bij ons terecht.

 

Beoordelingen:

over Glaspunt Breda

Soort werkzaamheden: Ruit vervangen

Sterke punten website en service: "Snel ter plaatse, vriendelijke monteurs en goed werk uitgevoerd."

over Glaspunt Breda

Soort werkzaamheden: Schade herstelt

Sterke punten website en service: "De schade is goed opgevangen met noodvoorziening en nieuwe glas is er mooi ingezet."

over Glaspunt Breda

Soort werkzaamheden: Hulp bij glasschade

Sterke punten website en service: "Snel geholpen bij schade aan mijn raam. Door onveilige situatie eerst noodvoorziening geplaatst, rommel is meegenomen."


Gelaagd veiligheidsglas 

Veiligheidsglas is een glassoort dat zo wordt bewerkt dat het bestand is tegen mechanische en/of thermische spanningen of schokken. Veiligheidsglas kan nooit in grote scherven kapot worden geslagen en is dus extreem veilig. Er zijn allerlei combinaties mogelijk van veiligheidsglas. Zo kan je gelaagd en gehard glas samenstellen tot isolatieglas. Laat u zich door ons adviseren, Glaspunt glashandel Breda heeft alle expertise in huis om u goed van dienst te kunnen zijn. 

Glaszetter aan het woord

Freek, glaszetter in de omgeving Breda: “In de binnenstad van Breda is het altijd gezellig, maar vaak zijn er ook genoeg opstootjes. Ramen ingooien is schijnbaar een dingetje dat baldadige jongeren het liefst doen want in de afgelopen jaren heb ik inmiddels zo vaak een raam ’s nachts moeten herstellen. Ik vind het niet erg om te doen hoor, als ik zie hoe blij en opgelucht de klanten met mijn werk zijn is dat het helemaal waard.”

De glaszetters van Glaspunt Breda werken in de hele regio! Heeft u glasschade in bijvoorbeeld Etten-Leur, Made, OosterhoutRoosendaal of Rijen? Bel ons dan direct en wij komen meteen uw kant op!

Dubbel glas plaatsen

Overweegt u om dubbel glas te laten plaatsen, maar twijfelt u nog? Dan willen wij u graag wijzen op de voordelen van dubbelglas! Zo zorgt dubbel glas voor lagere stookkosten en dus een lagere energierekening. U heeft minder last van tocht en daarmee een beter woon comfort. Ook heeft het plaatsen van dubbel glas een positief effect op uw woningwaarde. Glaspunt doet er graag nog een schepje bovenop duur 15 jaar garantie te bieden op dubbel glas. Wilt u dubbel glas met het beste rendement? Ga dan voor HR++ glas. Dat glas heeft als bijkomend voordeel dat de overheid in sommige gevallen een deel van de investering subsidie biedt. 

Gelukkige klanten

Enkel glas ruit hersteld

Meneer de Winter uit Breda

Een enkel glas ruit is kapot gegaan bij meneer de Winter uit Ulvenhout, een klein plaatsje dichtbij breda. Onze monteurs kunnen enkel glas direct herstellen doordat ze de ruit op locatie op maat snijden. Nadien ontving meneer uiteraard onze Glascleaner. Een duimpje omhoog voor de snelle service van Glaspunt!

Scheidingswand in tuin gebarsten

J Barten uit Breda

Bij meneer Barten uit Breda is de scheidingswand in de tuin gebarsten. In deze scheidingswand zat figuurglas. Figuurglas zorgt voor meer privacy wat in een tuin een goede oplossing zijn om inkijk van buren te verminderen. Onze glaszetters hebben het enkel figuurglas snel en vakkundig hersteld.

Bovenverdieping naar isolatieglas vervangen

De heer Spier uit Breda

In de winter was er veel last van ‘koudeval’ op de bovenverdieping. Dat is wanneer de kou door de ruit heen komt en de lucht binnenshuis omzet tot een soort koude tocht. Daarom hebben de inwoners ervoor gekozen om de ruiten te laten vervangen met HR++ glas.

Meer tevreden klanten zien?

-->