icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 073 890 7718

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Den Bosch


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaszetter in Den Bosch nodig? Bel Glaspunt!

In Den Bosch verrichten de glaszetters van Glaspunt jaarlijks meer dan 3000 opdrachten.

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Glas nodig in Den Bosch?

Glasschade in Den Bosch?

Bij glasschade hoeft u onze glaszetters in Den Bosch maar te bellen en ze staan binnen een half uur bij u voor de deur. Uw telefoontje komt binnen bij onze glascentrale en deze schakelt direct een glaszetter in Den Bosch bij u in de buurt in om naar u toe te komen. De glaszetter neemt de glasschade op en geeft dit direct door zodat het glas snel geleverd kan worden. Hij plaatst dan een noodruit, of vervangt dezelfde dag nog het glas. Heeft u glasschade in Den Bosch? Bel dan direct met Glaspunt!

Dubbel glas laten plaatsen:

Met tientallen jaren ervaring kunt u met een gerust hart de renovatie van uw woning aan onze glashandel aan de Ploegweg 23 in Den Bosch overlaten. Ook voor de lastige klussen vinden we meestal een oplossing. Van enkelglas naar dubbelglas is ons specialisme. Benieuwd of dubbel glas of HR++ glas ook geschikt is voor u? Kijk op Dubbel Glas en zie direct de besparing op uw energierekening. Kiest u voor isolatieglas dan stijgt uw woning in waarde en heeft u minder stookkosten.

Assortiment in onze Glashandel

Het assortiment in onze glashandel is erg groot. We hebben daarom altijd een oplossing die past bij uw situatie. We denken en kijken graag met u mee voor een passende oplossing. Zoekt u bijvoorbeeld het meest veilige glas om uw pand of woning inbraakwerender te maken? Dan kunt u kiezen voor veiligheidsglas. Ook voor isolatie of glas tegen geluidsoverlast hebben wij veel type glas beschikbaar. We bestellen of snijden het glas direct op maat en plaatsen het glas door erkende glaszetters. Heeft u vragen over een bepaald type glas of weet u al direct wat u wilt hebben ? Bel 073 890 7718, we helpen u graag!


Beoordelingen:

over Glaspunt Den Bosch

Soort werkzaamheden: Zowel voordeur als keukenraam laten vervangen door Glaspunt

Sterke punten website en service: "Glaspunt is bij mij geweest voor het vervangen van een kapotte ruit in de voordeur. De monteur viel direct de lekke ruit in de keuken op, deze heeft die gelijk meegenomen. Zo waren we in één keer klaar!"

over Glaspunt Den Bosch

Soort werkzaamheden: Glas vervangen huis

Sterke punten website en service: "Na eerst onze benedenverdieping beter geïsoleerd te hebben was het nu tijd voor de bovenverdieping. De ruiten zijn wederom weer netjes geplaatst en we hadden weer vriendelijke glaszetters."

over Glaspunt Den Bosch

Soort werkzaamheden: Glas vervangen

Sterke punten website en service: "Duidelijk in wat ik kon verwachten, glaszetter was op de afgesproken dag en het werk is goed gedaan. Ik ben tevreden met Glaspunt en de manier waarop ze werken."


Glas vervangen

Wanneer er ‘s nachts bij u wordt ingebroken en uw raam wordt bijvoorbeeld stuk gegooid, dan wilt u dat dit glas snel vervangen wordt. Dat begrijpen de glaszetters van Glaspunt heel goed en om die reden werkt Glaspunt met een 24uurs service. Ook wanneer er ‘s nachts of in het weekend haast is geboden bij het vervangen van uw raam, staan onze glaszetters in Den Bosch voor u klaar.

 

GlasZetterPunt-44TBF.jpgGlaszetter aan het woord
Jasper, glaszetter in Den Bosch: “Vorig weekend hebben we in opdracht van het beveiligingsbedrijf een noodruit geplaatst na een inbraak in een winkelpand in Den Bosch. De eigenaar was opgelucht dat wij snel ter plekke waren en dat er direct een noodruit geplaatst kon worden. Daarna hebben we inbraakwerend veiligheidsglas geplaatst om inbraken in de toekomst te bemoeilijken.”.

Onze glaszetters in Den Bosch werken in de gehele omgeving. Heeft u bijvoorbeeld glasschade aan uw woning, winkel of kantoorpand in Boxtel, Drunen, Oss, Rosmalen, Schijndel, Sint-Michielsgestel, Vught, vlijmen of Zaltbommel? Belt u dan met Glaspunt Den Bosch en wij sturen direct één van onze glaszetters bij u langs.

Gelukkige klanten

Dubbelglas Achterdeur vervangen

Mevrouw M. van Rooij uit Den Bosch

Inbrekers hebben geprobeerd binnen te komen via de achterzijde van de woning, gelukkig voor de bewoners was er een alerte buurtbewoner die de indringers hebben weggejaagd. Helaas voor de achterruit kwam de hulp te laat, dus hebben onze glaszetters een nieuwe ruit van dubbelglas geplaatst. 

Beter isolerend HR++ glas

Meneer van de Zande uit Den Bosch

Het oude dubbel glas was erg dun en liet veel kou door. Daarom heeft onze glaszetter bij deze woning in Den Bosch meerdere HR++ isolatieruiten geplaatst. Dit glas zorgt ervoor dat de kou tijdens koude dagen beter buiten wordt gehouden. Tijdens warme dagen zorgt dit glas ervoor dat de warmte buiten blijft en creëert het een koeler binnenklimaat. Hierdoor stijgt het wooncomfort van de woning. Meneer van de Zande staat tevreden met onze Glaspunt glascleaner op de foto!

Thermische breuk

De Geus uit Rosmalen

Meneer Geus ontdekte een thermische breuk in zijn woonkamer ruit. Een thermische breuk kan door groot hitteverschil ontstaan door kou van buiten en centrale verwarming. De glaszetters uit Rosmalen hebben vakkundig de HR++ ruit vervangen voor een nieuwe. De ruit was 2,5 bij 2,4 meter, dat brengt een hoop gewicht met zich mee. Daarom is bij het glas plaatsen een kraan gebruikt, zodat de ruit voor iedereen veilig geplaatst kan worden.

Meer tevreden klanten zien?

-->