icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 070 21 70 573

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Den Haag


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaszetter nodig? Bel direct Glaspunt Den Haag

Elk jaar plaatsen de glaszetters van Glaspunt meer dan 4950 ruiten in Den Haag en omgeving. Heeft u dus een ervaren vakkundige glaszetter nodig? Neem dan snel contact op met Glaspunt

Boek snel een glaszetter om glas te plaatsen

Glasschade in Den Haag? De glaszetters van Glaspunt helpen u graag!

Is uw ruit van uw woning in Den Haag gebroken? Zijn de glasplaten van uw koelkast gesneuveld? Bel direct uw glaszetter in Den Haag. De glaszetters van Glaspunt Den Haag hebben de afgelopen jaren vele opdrachten uitgevoerd voor particulieren, maar ook voor politie, brandweer en bedrijven. Moet uw glas snel gerepareerd of vervangen worden, dan staan onze Den Haagse glaszetters voor u klaar.

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Glashandel in Den Haag met groot assortiment & snelle levertijden

Ook wanneer u uw woning, bedrijfs- of winkelpand inbraakveilig wilt maken, kan de glaszetter u adviseren en het glas vakkundig voor u plaatsen. Een pand inbraakveiliger maken kan met veiligheidsglas, bijvoorbeeld gelaagd glas. Bij gelaagd glas worden er meerdere folies aangebracht tussen de beide lagen van het glas. Wanneer het glas breekt, houdt de folie de ruit bij elkaar, zodat inbrekers beter kunnen worden geweerd. Heeft u een vragen over type glas of toepassing? Neem contact op met glashandel Den Haag, want een veilig pand of veilige woning kan veel ongevallen en inbraken voorkomen.


Beoordelingen:

over Glaspunt Den Haag

Soort werkzaamheden: Ramen vervangen beneden

Sterke punten website en service: "Goede service, attente mannen en net achtergelaten"

over Glaspunt Den Haag

Soort werkzaamheden: Raam vervangen

Sterke punten website en service: "Snelle service en zeer schoon en professioneel werk"

over Glaspunt Den Haag

Soort werkzaamheden: Raam vervangen

Sterke punten website en service: "Om mijn raam te repareren heb ik een prijsindicatie opgevraagd en deze heb ik netjes ontvangen. Daarna is er iemand langsgekomen om de doorgegeven maten na te meten. Erg fijn omdat je dan zeker weet dat het goed gedaan is. Het plaatsen ging ook soepel. Ik raad deze partij aan voor het vervangen van een raam."


Dubbel glas of HR++ in onze glashandel

Wilt u ook besparen op uw energierekening? Onze glaszetter licht u graag voor over de mogelijkheden van dubbel glas in uw woning, bedrijfs- of winkelpand in Den Haag. Met HR++ dubbel glas kunt u jaarlijks flink besparen op de energiekosten. Dat kan tot wel honderden euro’s per jaar schelen.

Glaszetter aan het woord

GlasZetterPunt-44TBF.jpgJeffrey, glaszetter in Den Haag: “Vorige week hebben we nog een oud stadspand volledig voorzien van dubbel glas. Het pand is nu stukken beter geïsoleerd en ziet er nog steeds authentiek uit. Echt een top klus!”

De glaszetters van Glaspunt Den Haag werken in de hele regio van Den Haag. Wanneer uw ruit vervangen moet worden in de buurt van Den Haag, bijvoorbeeld in Scheveningen Berkel en Rodenrijs, Delft, Leidschendam, Naaldwijk, Rijswijk, Voorburg, Hoogvliet, Wassenaar of Zoetermeer, dan is er altijd wel één van onze glaszetters in de buurt die snel bij u aanwezig kan zijn om een noodruit te plaatsen of de ruit te vervangen.

 

Gelukkige klanten

Lek glas HR++

De Heer Bleumink uit Den Haag

In Den Haag is een ruit lekgeslagen. Bij een lekke ruit komt vocht tussen de twee ruiten van isolatiebeglazing. Hierdoor ontstaat een waas of condens. Dat ziet er niet mooi uit, daarom is deze ruit is vervangen voor HR++ isolatieglas.

Lekke ruit vervangen voor HR++ isolatieruit

Meneer Kersten uit Den Haag

Bij deze woning in Den Haag is een dubbel glas ruit lek geslagen, ookwel een lekke ruit. Tijdens zonnige periodes zie je de strepen extra goed, alle reden voor de klant om deze ruit te laten vervangen voor een nieuwe. Onze glaszetter heeft de ruit nauwkeurig ingemeten en uiteindelijk vervangen voor een nieuwe HR++ isolatieruit. Meneer was meer dan tevreden over het resultaat.

Gelaagd glas getoogd

Advocatenbureau uit Den Haag

De originele ruit was gesneuveld na een woede uitbarsting van een cliënt. De deur is daarna netjes hersteld en voorzien van een nieuwe ruit met toog van gelaagd glas.

Meer tevreden klanten zien?

-->