icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0570 76 80 80

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Deventer


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glasschade in Deventer? Bel dan nu Glaspunt!

In Deventer heeft Glaspunt het afgelopen jaar al meer dan 3176 klussen op zijn naam staan.

Glasservice of glashandel in Deventer?

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Glaszetter nodig in Deventer? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar om u te helpen

Glasschade houdt bij Glaspunt niet alleen in dat dit moet gaan om een beschadigde ruit. Ook kleine onderdelen zoals uw vitrinekast en glasplaten van de koelkast vallen hieronder. Onze specialisten maken het glas exact voor u op maat zodat het weer als nieuw is. Indien u glasschade heeft in Deventer aan uw ruit, kunnen wij altijd direct een noodruit plaatsen totdat de nieuwe ruit geplaatst kan worden. Op die manier kunnen wij u dus op elk moment van de dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar van dienst zijn. 

 

Beoordelingen:

over Glaspunt Deventer

Soort werkzaamheden: Huis verduurzaamd met HR++ glas

Sterke punten website en service: "Huis verduurzaamd met HR++ glas waardoor er eindelijk geen condens meer aan de binnenkant is nadat we hebben geslapen. Het contact met Glaspunt is soepel verlopen en de glaszetters hebben goed werk geleverd."

over Glaspunt Deventer

Soort werkzaamheden: Ruiten vervangen met HR++ glas

Sterke punten website en service: "Snel, vakkundig, goede communicatie."

over Glaspunt Deventer

Soort werkzaamheden: Ruit vervangen

Sterke punten website en service: "Nadat mijn ruit glasschade had kwam er al vrij snel een glaszetter de situatie veilig stellen. Het glas moest helaas besteld worden, maar dat hoort er blijkbaar bij bij dubbel glas. Goed advies gekregen en de ruit is goed teruggeplaatst."


Waarom kiezen voor dubbel glas?

Indien u erover zit te denken om uw dubbelglas te vervangen voor uw woning, bedrijfs- of winkelpand aan te schaffen is het wellicht handig om Glaspunt van te voren te bellen. We hebben uitstekend gekwalificeerde glaszetters die u advies op maat kunnen geven. Zo kunt u samen de mogelijkheden bespreken. Ondanks dat HR++ dubbel glas een investering is, kan het op de langere termijn heel veel voordeel opleveren met betrekking tot het verlagen van de energierekening. Kijk dus samen met onze medewerkers naar de optie die voor u het beste is.

Glaszetter aan het woord

Joop, ervaren glaszetter in Deventer: “Deventer is een van de vijf oudste steden van Nederland. Het is een prachtige stad waar ik zeer trots op ben. Sinds ik 23 jaar geleden bij Glaspunt begon heb ik veel zien veranderen. Een van die dingen was de opkomst van dubbel glas. Ik heb behoorlijk wat woningen en winkelpanden hier inmiddels van voorzien en kan het iedereen aanraden. Bel ons vooral op als u vragen hierover heeft en over andere zaken mag natuurlijk ook! Ik sta altijd klaar om mensen te kunnen adviseren.”

De glaszetters van Glaspunt Deventer werken daarnaast ook in de omgeving! Heeft u glasschade in bijvoorbeeld Twello Bathmen, Diepenveen, Epse, Gorssel, Terwolde of Wilp? Bel ons dan direct en wij komen meteen uw kant op!

Gelukkige klanten

Kapotte Thermopane ruit vervangen

Mevrouw van Gurp uit Deventer

In Deventer heeft onze glaszetter een kapotte Thermopane ruit hersteld. De kapotte ruit is ingemeten en een nieuwe HR++ gelaagde ruit besteld. Deze ruit is door onze glaszetter vakkundig gemonteerd. Een duimpje omhoog van de tevreden klant!

Isolatieruit met ventilatierooster geplaatst

Unifloor Underlay Systems uit Deventer

De eigenaar van een bedrijfspand in Deventer was opzoek naar meer ventilatiemogelijkheden. Daarom heeft onze glaszetter de isolatieruit vervangen voor een isolatieruit met ventilatierooster. Deze isolatieruit heeft een folie aan de buitenkant, zodat deze reflecteert. Hierdoor is het niet meer mogelijk om naar binnen te kijken en kon onze glaszetter een mooie foto schieten!

Plofkraak bij pinautomaat veroorzaakt ravage bij winkels en woningen

Zeeman Keizerslanden uit Deventer

Vorige week werden omwonenden van winkelcentrum Keizerslanden opgeschrikt door een plofkraak. Onbekenden lieten een pinautomaat ontploffen, waardoor ook ruiten van omliggende winkels en woningen sneuvelden.

De plofkraak werd gepleegd bij een geldautomaat van ABN AMRO. Door de ontploffing lag de straat bezaaid met brokstukken. Ruiten van naastgelegen winkels zijn aan diggelen, evenals een aantal ramen van appartementen in de flat achter de pinautomaat. Drie woningen werden ontruimd.

Binnen een week hebben we speciaal inbraakwerend dubbelglas met zwart tgi kader (extra isolerend) met de mobiele rupskraan gezet.

Meer tevreden klanten zien?

-->