icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0800-0003

Wij zijn 24/7 open

Direct de prijs van dubbel glas berekenen?


Dubbel glas, ook wel isolatieglas genoemd, bestaat uit 2 glasplaten die luchtdicht met elkaar zijn verbonden met een spouw. Tussen de glasplaten ontstaat zo een isolerende ruimte. Bij regulier dubbel glas zit er lucht tussen de glasplaten, bij HR++ zit er een coating op het glas en zit er edelgas in de spouw. 

Voordelen dubbel glas

Het plaatsen van dubbel glas is een duurzame investering die zich zeker zal terug betalen. Dubbel glas heeft meerdere voordelen. Twijfelt u nog over het plaatsen van dubbel glas? Lees hier de voordelen:

Dubbel glas isoleert beter dan enkel glas, waardoor minder warmte uw huis ontsnapt. U bespaart op energiekosten aangezien uw huis minder opgewarmd hoeft te worden.
Het besparen op energiekosten resulteert in het verhogen van het energielabel van uw huis. Hierdoor wordt uw huis meer waard.
De isolerende eigenschap van dubbel glas is niet alleen handig om de warmte binnen te houden maar helpt ook om geluidsoverlast tegen te gaan. Als u veel geluidsoverlast heeft, is het verstandig om dubbel glas met een zo breed mogelijke spouw tussen het glas te kiezen. Hoe meer lucht tussen de platen, hoe minder geluid er doorheen komt!
Bestaat uw woning uit veel glas? Kies dan voor zonwerend dubbel glas! Dit glas houdt zonlicht meer tegen, waardoor de temperatuur in uw woning minder snel oploopt. Het verschil met normaal dubbel glas is niet zichtbaar.

Kosten dubbel glas

Bent u overtuigd van de voordelen maar wilt u wel graag meer informatie over de prijs van dubbel glas? Dat snappen wij bij Glaspunt volledig, vandaar dat u bij ons online de geschatte kosten kunt berekenen! 

Bereken direct de prijs voor HR++ dubbelglas én uw energiebesparing

Bereken besparing

Wij behandelen uw aanvraag met veel aandacht zodat uw dubbelglas aan alle wettelijke eisen en normen voldoet. Zo zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat het dubbelglas de juiste dikte en samenstelling heeft t.o.v. de oppervlakte i.v.m. windbelasting en veiligheid. Heeft u de maatvoering van de ruiten niet bij de hand? Onze glasexperts komen graag bij u langs voor inmeten en advies! Dit is altijd gratis en de offerte is vrijblijvend. Als we vragen hebben nemen we eerst contact met u op via e-mail.

Let op! Op dit moment is er de ISDE subsidie voor dubbel glas. Daarnaast geldt er een laag btw tarief van 9% op de montage van isolatieglas.

Vervanging dubbel glas

Houtrot ontstaat door achterstallig onderhoud van uw ramen. Dit tast de sterkte van uw raamwerk aan en daarmee uw glas. Vermoed u dat uw raam moet worden vervangen? Glaspunt komt bij u langs om het te controleren en u vrijblijvend advies te geven. Als het raamwerk vervangen moet worden, kunt u dit door ons laten doen. We kunnen het raamwerk repareren en in originele staat terug brengen of we maken een nieuw, identiek raam. Indien gewenst kunnen we dit direct veilig uitvoeren volgens Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Plaatsen van dubbel glas in bestaande ramen en kozijnen

Onze glaszetters plaatsen dagelijks dubbel glas en HR++ dubbelglas in bestaande ramen en kozijnen waar oorspronkelijk enkel glas in zat. In de meeste gevallen kunnen we het raam of kozijn aanpassen zodat dubbel glas erin past. Heeft u twijfels? Onze glaszetters komen altijd de situatie ter plaatse bekijken en zullen u van te voren informeren en adviseren.

Dubbel glas of HR++ glas?

Dubbel glas bestaat uit twee glasbladen met daartussen een spouw. HR++ glas isoleert nog beter dan normaal dubbel glas. Dat komt doordat HR++ glas dubbel glas is met coating én een gasvulling. Lees hier alles wat u wilt weten over HR++ glas en de verschillen.

Heeft u verder nog vragen?

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft over bijvoorbeeld het type dubbel glas, veiligheid, type glaslatten of ventilatiemogelijkheden. Als u graag eerst advies van een deskundige ontvangt, neemt u dan gerust contact met ons op. Onze glasspecialisten helpen u graag verder. Wie weet geniet u binnenkort van de voordelen van dubbel glas dankzij Glaspunt! 

-->