icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 040 711 24 17

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Eindhoven


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaszetter in Eindhoven nodig? Bel direct Glaspunt:

Dit jaar hebben de gecertificeerde glaszetters van Glaspunt Eindhoven meer dan 3750 ruiten vervangen

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Voor alle soorten glas en 24 uurs glasservice in Eindhoven:

  • Bel 040 711 24 17
  • Vul het contactformulier in
  • Of plan hierboven een gratis afspraak aan huis

Glasschade in Eindhoven? Glaspunt helpt graag

Als u glasschade heeft dan is het belangrijk dat u snel geholpen wordt. Het kan zijn dat er bij u is ingebroken of dat er met het verplaatsen van grote meubels een ruit stuk is gegaan. Wanneer u in zo’n situatie de glascentrale van Glaspunt belt, is de glaszetter van Glaspunt Eindhoven zo ter plaatse. De glaszetter kan een noodruit plaatsen of vaak zelfs nog dezelfde dag de ruit vervangen. Zo wordt uw probleem met glasschade in Eindhoven snel en professioneel opgelost. 

 

Beoordelingen:

over Glaspunt Eindhoven

Soort werkzaamheden: Ramen vervangen voor HR++

Sterke punten website en service: "Vanaf het eerste contact tot de afronding van de klus waren ze professioneel en efficiënt. Uitstekend werk, bedankt!"

over Glaspunt Eindhoven

Soort werkzaamheden: Dakraam vervangen

Sterke punten website en service: "Schade aan dakraam is goed opgelost door Glaspunt. Precies wat ik ervan verwacht."

over Glaspunt Eindhoven

Soort werkzaamheden: Van dubbel glas naar HR++ glas

Sterke punten website en service: "Erg blij met onze nieuwe ruiten! Het voelt in de avonden al warmer aan in huis, dus we zijn benieuwd wat het ons deze winter gaat brengen!"


Glaspunt Glashandel Eindhoven

In het magazijn in Eindhoven hebben we een grote sortering glassoorten. Enkel glas, figuurglas, draadglas, en gelaagd glas staan in grote afmetingen klaar om op maat gesneden te worden. Ook het bewerken van glas zoals slijpen en gaten boren kunnen we ter plaatse voor u doen. Dubbel glas laten we in een fabriek speciaal op maat samenstellen. Ons assortiment in onze glashandel is erg groot. U kunt altijd even bellen voor onze levertijden.

Wel of geen dubbel glas

Denkt u erover om uw enkel glas te vervangen voor dubbel glas? Dan is dit een goed moment om de knoop door te hakken. Het loont nu meer dan ooit om voor dubbel glas te kiezen. Met dubbel glas bespaart u tot wel honderden euro’s op de energierekening en bovendien is dubbel glas veiliger ten behoeve van inbraakpreventie. Inbrekers kiezen eerder voor een ‘makkelijke prooi’, zoals woningen of panden met enkel glas. Dubbel glas is moeilijker om in te breken en daardoor voor inbrekers ook minder aantrekkelijk.

GlasZetterPunt-44TBF.jpg

Glaszetter aan het woord

Danny, glaszetter in Eindhoven: “Wat ik het liefste doe, is mensen adviseren over wat zij in hun situatie het beste kunnen doen. Voor welk type glas zij het beste kunnen kiezen, zodat het hen de grootste besparing oplevert en het de investering meer dan waard is.” 

Onze glaszetters werken niet alleen in Eindhoven, maar ook in alle omliggende plaatsen. Wanneer u uw enkel glas wilt vervangen door dubbel glas of u heeft glasschade, dan komen onze glaszetters direct bij u langs. We werken bijvoorbeeld ook in Best, Boxtel, Geldrop, Gestel, Helmond, Mierlo, Nuenen, Oirschot, Valkenswaard, Veldhoven en Woensel. Onze glaszetters staan in de hele regio van Eindhoven voor u klaar!

Gelukkige klanten

Lekke ruit vervangen voor HR++ glas

Familie Verhees uit Eindhoven

Een ruit van deze woning in Eindhoven was lekgeslagen. Om die reden heeft onze glaszetter een nieuwe HR++ isolatieruit geplaatst. Familie Verhees is een tevreden klant en daarom doen zij beiden een duimpje omhoog!

Renovatie woning HR++

Mevrouw Lammerts uit Eindhoven

De ruiten van de woonkamer en slaapkamer van deze woning in Eindhoven zijn vervangen voor HR++ isolatieglas ruiten. De klant staat tevreden met onze Glaspunt glascleaner voor een grote ruit van de woonkamer. Dit is een gelaagde ruit. Een gelaagde ruit is extra veilig, omdat er een folie is aangebracht tussen de glasbladen. Als gelaagd glas breekt, blijven de scherven aan de folie plakken.

Bekende Nederlander

Johan Vlemmix uit Eindhoven

Eindelijk op de foto met de toppers van Glaspunt.

Er was een enkelglas ruit stuk. Marcel en Corné hebben direct een nieuwe ruit op maat kunnen snijden en konden daardoor gelijk de oude ruit verwijderen en het nieuwe glas plaatsen.

Iedereen blij!

 

Meer tevreden klanten zien?

-->