icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 053 201 6307

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Enschede


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaszetter in Enschede nodig? Bel Glaspunt:

De glaszetters van Glaspunt hebben vorig jaar maar liefst 2450 klussen gedaan in Enschede.

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Nieuwe ruiten of glasschade herstellen in Enschede?

Glasschade in Enschede? Bel Glaspunt!

Tijdens de verhuizing per ongeluk een ruit gebroken? Dat kan gebeuren. Heeft u glasschade in Enschede dan belt u met Glaspunt. Onze glaszetter komt direct naar u toe (ook ‘s avonds en in het weekend!) om de ruit te vervangen. Bovendien levert Glaspunt glas in alle soorten en maten. Onze ervaren glaszetters kunnen u uitleggen voor welk glas u het beste kunt kiezen zodat u daar het meeste rendement uit haalt. Onze glaszetter in Enschede helpt u graag!


Beoordelingen:

over Glaspunt Enschede

Soort werkzaamheden: Nieuw glas met spoed

Sterke punten website en service: "Na telefonisch contact in de avond snel ter plaatse. Vriendelijke en goede glaszetter. Alles is netjes achtergelaten, erg fijn!"

over Glaspunt Enschede

Soort werkzaamheden: Raam vervangen

Sterke punten website en service: "Top! Ze denken met je mee en geven duidelijk antwoord op mijn vragen. Ik ben tevreden over deze partij."

over Glaspunt Enschede

Soort werkzaamheden: Glas vervangen

Sterke punten website en service: "Zeer tevreden, vriendelijke mannen"


Dubbel glas bij Glaspunt Glashandel Enschede

Overweegt u om in uw woning in Enschede dubbel glas te laten plaatsen? Wanneer u op dit moment nog enkel glas heeft, is vervangen door dubbel glas de investering meer dan waard. Uw huis is dan beter geïsoleerd waardoor u tot wel honderden euro’s op stookkosten bespaart. Zeker met de Hollandse winters is het prettig dat u de warmte beter binnenhoudt. Bel direct Glaspunt Enschede, dan vertelt onze glaszetter u over de mogelijkheden van HR++ glas. Glaspunt glashandel Enschede adviseert u graag over de meest rendabele optie.

 

GlasZetterPunt-44TBF.jpg

Glaszetter aan het woord

Willem, glaszetter in Enschede: “Vorige week hebben we dubbel glas geplaatst bij een woning in het centrum. De bewoners hadden behoorlijke geluidsoverlast van de kroegen en cafés in de straat, maar dat is nu aanzienlijk minder. Zij kunnen nu eindelijk weer rustig slapen.”.

 

Niet alleen in Enschede, maar ook in de hele omgeving van Enschede komen onze glaszetters graag uw ruit repareren of dubbel glas bij u plaatsen. Wilt u bijvoorbeeld een ruit laten vervangen in Haaksbergen, Hengelo, Losser of Oldenzaal? Als u met Glaspunt Enschede belt, is onze glaszetter snel ter plaatse!

Gelukkige klanten

Waterdrup figuurglas vervangen in voordeur

Woudenberg uit Enschede

Soms zit een ongelukje in een klein hoekje. En dan kan het best zijn dat de ruit daar het slachtoffer van wordt. Dit was bij meneer Woudenberg het geval. Het figuurglas in de voordeur is helaas gebroken. Nadat het juiste figuurglas besteld was kon onze monteur het figuurglas ter plekke op maat snijden en vakkundig het nieuwe raam plaatsen.

Windschade gelaagde ruit

Bedrijvenpand uit Enschede

Door de wind is de gelaagde ruit in de deur kapot gegaan. Toen de glaszetter op de melding afging, zag hij dat de schade aan het pand in Enschede meeviel, dus was het plaatsen van een noodvoorziening niet nodig. Wel heeft hij een nieuwe gelaagde, inbraakvertragende ruit besteld en vakkundig gemonteerd. De Glaspunt veiligheidssticker toont aan dat het gelaagd glas betreft en schrikt inbrekers af.

Voordeur isolatieglas met matte folie

De heer Goor uit Enschede

Deze voordeur hebben wij voorzien van nieuw glas waarbij bij 2 ruiten gekozen is voor een matte folie. Dit zorgt voor meer privacy terwijl er wel voldoende licht naar binnenkomt.

Meer tevreden klanten zien?

-->