icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0800-0003

Wij zijn 24/7 open

Glashandel Glaspunt


Er zit altijd wel een Glaspunt Glashandel bij u in de buurt. Glaspunt beschikt over een netwerk van meer dan 40 glashandels voor al uw glaswensen. We kunnen uw bestelling uiteraard ook bij u op locatie bezorgen.


Categorieën


Zelf kosten dubbel glas prijzen inclusief montage berekenen?

Bereken direct de prijs voor HR++ dubbelglas én uw energiebesparing

Bereken besparing

Wij bekijken uw aanvraag zorgvuldig zodat ons dubbelglas aan wettelijke eisen en normen voldoet. Zo zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat het dubbelglas de juiste dikte en samenstelling heeft t.o.v. de oppervlakte i.v.m. windbelasting en veiligheid. Als we vragen hebben nemen we eerst contact met u op via e-mail.

Levertijden glashandel Glaspunt:

Onze glashandel staat bekend om haar snelle levertijden. Wij begrijpen dat een tijdige levering cruciaal is voor een goede planning tijdens bouw, verbouw of renovatie. We stellen u dan ook graag van te voren op de hoogte van onze snelle levertijden voor de handel van glas. 

Tip: onze glashandel beschikt over een zgn. spoedcircuit. Het is mogelijk om (tegen geringe meerkosten) meerdere soorten dubbelglas met spoed geleverd te krijgen. Neemt u voor een spoedbestelling direct contact met ons op voor het inkopen van glas.

Onze gemiddelde levertijden

Productnaam Op voorraad Levertijd werkdagen
Enkel-, floatglas 1
Draadglas 1
Figuurglas standaard 1
Dubbelglas standaard   7
Dubbelglas HR++   7
Spiegels   1
Gehard glas   5
Gelaagd glas 1
Zonwerend en gecoat dubbelglas op aanvraag

Welke glassoorten kunt u bij onze glashandel bestellen?

Alle glassoorten en typen beglazing die u in en om uw huis of bedrijfspand tegen kunt komen. Ook de materialen die u nodig heeft om glas te bevestigen of te monteren kunt u bij onze glashandel kopen.

Glashandel assortiment:

De bewerkingen die onze glashandel kan doen aan het glas:

Scherpaf (sa) slijpen, Rond poly (rp) slijpen, Plat poly (pp) slijpen, Facetslijpen, Gaten boren, Handgrepen slijpen, Zandstralen, Matteren, Folie monteren.

Zelf glas plaatsen:

Glas plaatsen is een vak apart. Zorg er voor dat u de juiste materialen gebruikt en monteer het glas volgens de laatste richtlijnen. Hierdoor kunt u de levensduur van de beglazing optimaal benutten. Werk veilig en gebruik de voorgeschreven beschermingsmiddelen.

Glas laten plaatsen door onze glaszetter:

Wilt u de bestelling bij onze glashandel liever door onze ervaren glaszetters laten monteren? Wij regelen graag een vlekkeloze en vakkundige montage door een gecertificeerde glaszetter. Zo weet u zeker dat het veilig en volgens de laatste richtlijnen gebeurt en heeft u jarenlang plezier van uw aankoop.

Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

-->