icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 050 711 6071

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Groningen


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Op zoek naar een glaszetter in Groningen? Bel Glaspunt Groningen!

De glaszetters van Glaspunt Groningen hebben in een jaar tijd meer dan 1500 kapotte ruiten vervangen en 300 woningen in Groningen duurzaam gemaakt met HR++ dubbel glas. Heeft u ruitschade of nieuw glas nodig? Neem dan snel contact op met ons voor professionele service!

(Dubbel) glas herstellen of glas bestellen in Groningen?

Glasschade in Groningen? Wij zijn er voor u!

Heeft u glasschade in Groningen? Onze glaszetters staan klaar om u direct te helpen. Laat de glasscherven altijd liggen totdat onze glaszetter arriveert. Wij hebben de juiste beschermingsmiddelen om het glas veilig op te ruimen. Onze glaszetter ruimt alles netjes op, neemt het mee en vervangt de ruit direct. We kunnen u ook adviseren over gehard veiligheidsglas, dat vijf keer sterker is dan gewoon glas. Bij een breuk valt gehard veiligheidsglas uiteen in duizenden glaskorrels, wat veiliger is omdat er geen gevaarlijke scherven ontstaan. Wel zo veilig!

Meer dan 35 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen


Beoordelingen:

over Glaspunt GRONINGEN

Soort werkzaamheden: Vervanging dubbel glas

Sterke punten website en service: "Is vakmanschap geleverd door het bedrijf."

over Glaspunt Groningen

Soort werkzaamheden: Vervangen van een raam

Sterke punten website en service: "Een goede planner, fijn dat duidelijk is wanneer er iemand langskomt. Aardig personeel en blij met het nieuwe raam."

over Glaspunt Groningen

Soort werkzaamheden: Glas vervangen

Sterke punten website en service: "Top service, goed geplaatst"


Glaspunt Glashandel Groningen

Bent u benieuwd naar ons assortiment glassoorten? Wij voeren een ruim assortiment, inclusief gelaagd veiligheidsglas, HR++ glas, figuurglas en floatglas. Gelaagd veiligheidsglas is voorzien van klevende folie die ervoor zorgt dat het glas bijeenblijft bij een breuk. In sommige gevallen is gelaagd glas verplicht om risico’s te verkleinen, denk aan scholen en ziekenhuizen. Voor goede isolatie van de woning kunt u kiezen voor HR++ glas, ontdek er alles over op onze pagina over HR++ glas. Hulp nodig bij de juiste keuze? Wij adviseren u graag. Vergeet niet om dekens mee te nemen en zorg dat u het glas goed kunt vastzetten als u het komt ophalen.

Dubbel glas laten plaatsen

Wanneer dubbel glas lekt, kan er vocht of vuil tussen de lagen komen. Helaas kan lek dubbel glas niet worden hersteld en moet de hele ruit worden vervangen. Dit is een goed moment om voor HR++ dubbel glas te kiezen. HR++ glas biedt beter wooncomfort, lagere energielasten en verhoogt de woningwaarde. Bovendien subsidieert de overheid soms een deel van de investering. Onze glaszetter in Groningen kan u adviseren over het beste type dubbel glas voor uw situatie.

Glaszetter aan het woord

GlasZetterPunt-44TBF.jpg

Maarten, glaszetter in Groningen: “Gisteren heb ik een nieuwe ruit geplaatst op de Populierenlaan in Groningen. Toen de ruit stuk ging, liet de klant de scherpe glasscherven liggen zodat wij deze netjes en met de juiste bescherming konden opruimen. We hebben dezelfde dag nog een nieuwe ruit van gelaagd veiligheidsglas geplaatst, zodat er de volgende keer geen gevaarlijke scherven ontstaan.”

Onze glaszetters werken in de hele regio Groningen

Onze glaszetters zijn actief in de hele regio Groningen en omliggende plaatsen. Heeft u een gebroken ruit en moet deze snel vervangen worden? De glaszetters van Glaspunt Groningen staan voor u klaar. Wij werken ook in Bedum, Eelde, Hoogezand, Peize, Roden, Stadskanaal, Tolbert, Veendam, Winsum en Zuidhorn. Woont u wat verder weg, bijvoorbeeld in Winschoten? Ook dan helpen we u graag. Bel Glaspunt Groningen en wij sturen direct een glaszetter naar u toe.

Glaszetter Groningen prijzen van ons glaswerk

Onze glaszetters bieden scherpe prijzen voor alle soorten glaswerk. Neem vandaag nog contact op met onze Glaspunt Groningen voor een vrijblijvende offerte. Liever zelf de prijs berekenen, dat kan eenvoudig met onze rekentool. Zo berekent u direct de prijs voor HR++ glas én uw energiebesparing. Wat u vraag ook is onze glaszetter in Groningen staat klaar om u snel en professioneel te helpen!

Gelukkige klanten

Kapotte ruit vervangen

Vrije school Groningen uit Groningen

In Groningen gaf de security van dit pand de glasschade aan ons door. Zij vertelden ons dat de wind de boosdoener was voor de barst in de ruit. De ruit had een formaat van 80 bij 60 centimeter. Doordat het een enkele ruit betreft kon onze glaszetter hem direct op maat snijden. Zo was de ruit weer snel gemaakt.

Lek glas in schuurdeur

Smit uit Groningen

Bij meneer Smit in Groningen was het dubbele glas in de schuurdeur lek geslagen. Echter kon het glas niet direct hersteld worden, want de deur was aan vervanging toe. Nadat de klant ons opbelde dat de nieuwe deur er in zat, heeft onze glaszetter direct nieuw HR++ glas geplaatst. Zoals te zien is in de weerspiegeling van de deur is de klant erg tevreden.

Vuurwerk schade voordeur

Mevrouw van Ee uit Groningen

Onze glaszetter kreeg een melding dat er schade was ontstaan aan de voordeur van een woning in Rotterdam. Hij heeft direct de situatie veiliggesteld en een noodvoorziening geplaatst. Omdat het 3 kapotte ruiten waren, had de glaszetter helaas niet genoeg Byzantijn glas bij zich. Dit is figuurglas wat veel wordt gebruikt in voordeuren om woningen van privacy te voorzien. Dezelfde week nog heeft de glaszetter het juiste glas geplaatst en is de voordeur weer in ere hersteld.

Meer tevreden klanten zien?

-->