icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 023 20 50 307

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Haarlem


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glasschade in Haarlem? Neem dan nu contact op met Glaspunt!

Elk jaar vervangt onze glasservice Haarlem ongeveer 3750 ruiten. Zoekt u een ervaren glaszetter voor het vervangen uw glas? Neem dan snel contact met ons op. Glaspunt plaatst diverse glassoorten, van enkel tot dubbel glas en van HR++ glas tot gelaagd veiligheidsglas. Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar.

Heeft u glasschade of wilt u glas laten vervangen in Haarlem?

Daarom Glaspunt Haarlem

Meer dan 35 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Glaszetter Haarlem? Kies voor Glaspunt!

Inbraken met glasschade komen steeds vaker voor. Erg vervelend, helemaal als u lang moet wachten op een vervangende ruit. Bij Glaspunt bieden we snelle en professionele service, en zijn we zo snel mogelijk ter plaatse. Bovendien lossen onze experts het probleem niet alleen op, ze kunnen ook adviseren over glaskwaliteit en inbraakpreventie. Ook 's avonds helpen wij u graag. Bij een gebroken ruit plaatsen wij snel een noodruit voor uw veiligheid. Heeft u direct een glaszetter nodig in Haarlem? Bel Glaspunt!

Dubbel glas vervangen

Er kunnen verschillende redenen om dubbel glas te vervangen. Heeft u bijvoorbeeld nog enkel glas, dan is het een slimme investering om dit te vervangen door dubbel glas. Hiermee verhoogt u de wooncomfort en kunt u besparen op de energierekening. Ziet u condens tussen uw dubbel glas? Dan heeft u een lekke ruit en moet dit glas vervangen worden, omdat een lek helaas niet gerepareerd kan worden. Wat uw situatie ook is, Glaspunt staat voor u klaar. Bel ons voor advies op maat. Wij bespreken graag uw opties en verstrekken snel een prijsopgave.

Glaspunt Glashandel Haarlem

Ontdek ons uitgebreide assortiment aan glassoorten bij Glaspunt Haarlem. Wij staan bekend om onze snelle levering en deskundig advies. Bel ons voor advies voor het beste glastype passend bij uw wensen.


Beoordelingen:

over Glaspunt Haarlem

Soort werkzaamheden: Enkelglas vervangen en dubbel glas vervangen vanwege lekkage

Sterke punten website en service: "Zeer netjes gewerkt, alles volgens afspraak afgehandeld. "

over Glaspunt Haarlem

Soort werkzaamheden: Ruit in de woonkamer vervangen

Sterke punten website en service: "Glaspunt heeft bij ons twee oude dubbel glas ruiten vervangen voor nieuwe HR++ beglazing. Blij met het resultaat, glaszetters hebben netjes gewerkt. "

over Glaspunt Aerdenhout

Soort werkzaamheden: 5 ruiten begane grond en 2 ruiten 1e verdieping dubbelglas vervangen naar HR++

Sterke punten website en service: "Nette oplevering"


Glaszetter aan het woord

Michael, glaszetter in Haarlem: “Laatst moest ik bij een juwelier waar ingebroken was de ramen vervangen. Na het verhaal gehoord te hebben van de eigenaar was ik echt ontdaan. Hoe kunnen mensen toch hardwerkende winkeleigenaren zoiets aandoen. We hebben daar zwaar inbraakvertragend gelaagd veiligheidsglas geplaatst. Ik ben blij dat ik iets heb kunnen betekenen voor deze eigenaar en wens hem het allerbeste.”

Glaszetter in regio Haarlem

Woont u buiten Haarlem en heeft u glasschade? Geen zorgen, onze glaszetters bedienen de omgeving van Haarlem, zoals in Beverwijk, Heemstede, Hoofddorp en IJmuiden. Neem vandaag nog contact op met Glaspunt Haarlem en laat u adviseren door onze medewerkers. Bel 023 20 50 307 of vul het contactformulier in. Wanneer u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wat uw vraag ook is, onze professionele glaszetters staan klaar om u snel van dienst te zijn.

Gelukkige klanten

Gehele woning voorzien van HR++ glas

Meneer Warnink uit Haarlem

Een tweedaags renovatieproject voor onze glaszetters in Haarlem. Het oude enkel en dubbel glas van deze woning is verwijderd voor nieuw HR++ isolatieglas. Hierdoor stijgt de isolatiewaarde van de woning van Meneer Warnink. Naast besparing op de stookkosten zal het wooncomfort toenemen. In totaal zijn er 18 ruiten vervangen. Sommige HR++ ruiten zijn voorzien van een ventilatierooster. Naast het hogere zuurstofgehalte in de woning, zorgt goede ventilatie ook voor minder schimmel en vocht.

Lek glas

Mevrouw Huisman uit Haarlem

In Haarlem ontdekte Mevrouw Huisman dat haar ruit in de woonkamer was lekgeslagen. Daarom is door onze glaszetters de dubbele ruit vervangen voor een nieuwe ruit. De nieuw geplaatste ruit was een HR++ ruit. Dit is beter isolerende beglazing.

Enkele ruit gebarsten door vogel

Meggels uit Haarlem

In Haarlem heeft een vogel een botsing gehad met een ruit. Daardoor barste de ruit. Onze glaszetters hebben de ruit ter plaatse vervangen voor een nieuwe enkele ruit. Daarna hebben de monteurs uiteraard alles netjes opgeruimd en de ramen nog even gezeemd. Dit doen zij altijd met onze Glascleaner, een speciaal door Glaspunt ontwikkelde reiniger die zorgt voor streepvrije schone ramen.

Meer tevreden klanten zien?

-->