icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 085 105 72 51

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Heinkenszand


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glasschade in Heinkenszand? Bel Glaspunt, we lossen het gelijk voor u op!

Voor al uw glasschade en glaswensen in Heinkenszand belt u Glaspunt Heinkenszand. Heeft u glasschade en is er nood aan de man? Dan is de glaszetter al binnen 30 minuten bij u om de schade voor u op te lossen. Is het gewenste nieuwe glas niet op voorraad? Dan plaatst hij eerst een noodvoorziening. Hij besteld vervolgens uw nieuwe glas en komt dit zo snel mogelijk plaatsen. Kijk bij ‘Assortiment’ voor de levertijden van onze soorten glas of neem contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder.

Glaszetter in Heinkenszand nodig?

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Glaspunt Heinkenszand is 24 uur per dag bereikbaar

De glashandel van Glaspunt: ook in Heinkenszand!

Heeft u speciale wensen in glas of wilt u materialen voor de montage bestellen? Geen punt! Glaspunt heeft alles wat u nodig heeft om het glas in uw woning snel en nauwkeurig te plaatsen. Wilt u liever niet zelf uw nieuwe glas plaatsen? Laat het dan doen door een van de vele erkende glaszetters van Glaspunt. Door jarenlange ervaring en intensieve trainingen monteren zij vakkundig en snel uw nieuwe glas, met een glanzend resultaat!


Beoordelingen:

over Glaspunt Heinkenszand

Soort werkzaamheden: Snelle service en bekwame glaszetter

Sterke punten website en service: "Goede service en prima advies gekregen van Glaspunt. Ze hebben onze lekke dubbel glas ruiten vervangen voor HR++ glas. Aanrader"

over Glaspunt Heinkenszand

Soort werkzaamheden: Nieuw dubbel glas plaatsen

Sterke punten website en service: "Nieuw dubbel glas laten plaatsen en erg tevreden, geen omkijken naar."

over Glaspunt Heinkenszand

Soort werkzaamheden: Glasschade herstellen

Sterke punten website en service: "Ik ben te spreken over de service van Glaspunt. Ze kwamen ons helpen toen mijn man een ongelukje kreeg met de glazen deur, hij ging er dwars doorheen. Hij had wat diepere sneeën en moest er toch even mee naar het ziekenhuis. De glaszetters waren er al binnen 20 minuten nadat gebeld had en konden direct het glas vervangen. Ze zorgen er zelfs voor dat alle scherven opgeruimd waren voordat mijn man weer thuis kwam. "


Laat uw enkel glas vervangen voor dubbel (HR++) glas

Heeft u nog geen dubbel glas in uw woning of pand? Glaspunt adviseert u in dat geval om toch de mogelijkheden voor dubbel glas in uw woning of pand te bekijken. Dubbel glas is een hele investering maar is vaak op de lange termijn veel voordeliger. Het bespaart u enorm op de stookkosten en het zal veel minder snel tochten. Uw woning voelt een stuk aangenamer aan. Wilt u dubbel glas wat extra warmte isolerend is? Kies dan voor het HR+ of HR++ glas van Glaspunt. Deze soort glas is tot wel vijf keer meer isolerend dan enkel glas. Ga maar na wat u kunt besparen!

Gelukkige klanten

Achtergevel enkelglas

Atelier uit Heinkenszand

Er was schade ontstaan aan het raam aan de achterzijde van het atelier. Gelukkig hadden onze glaszetters het juiste glas mee zodat meteen na het inmeten het glas op de juiste maat gesneden en geplaatst kon worden.

Meer tevreden klanten zien?

-->