icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0492-72 90 03

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Helmond


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Heeft u glasschade in Helmond? Bel dan direct met Glaspunt Helmond!

In Helmond en omgeving heeft Glaspunt in de afgelopen zes maanden al 3150 ruiten vervangen.

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Neem contact op met de glasspecialist in Helmond:

Onze glaszetters in Helmond staan 24 uur per dag voor u klaar!

U kunt ons altijd vragen om advies, dit kan telefonisch, maar we kunnen ook altijd bij u langskomen om u zo goed mogelijk advies op maat te geven. We hebben een groot assortiment. Naast enkelglas hebben wij veiligheidsglas, dubbelglas, triple glas (driedubbelglas), maar bijvoorbeeld ook glas in lood.

Wilt u graag een unieke uitstraling van uw ramen dan is glas in lood de perfecte manier om dat voor elkaar te krijgen. Het glas in lood geeft uw woning een uniek karakter en naast ontwerpen die al bestaan is het zelfs mogelijk om uw geheel eigen ontwerp te laten maken. De keuze is eindeloos. Onze glazenmaker adviseert u graag over de mogelijkheden.


Beoordelingen:

over Glaspunt Helmond

Soort werkzaamheden: Vervangen enkelblessure door HR++ glas

Sterke punten website en service: "Probleempjes, zoals die bij elk bedrijf zich kunnen voordoen bij uitvoering van een opdracht, zijn op een nette en vlotte manier opgelost. Prima service. Met dank ook voor de prachtige bos bloemen."

over Glaspunt Helmond

Soort werkzaamheden: Glas van de slaapkamer laten vervangen voor dubbel glas

Sterke punten website en service: "Snel, schoon en kundig. Wat moet je er nog meer overzeggen? Ik zou ze zo weer bellen voor een klus. "

over Glaspunt Helmond

Soort werkzaamheden: Schuur/garage deur raam vervangen van enkel naar dubbel glas.

Sterke punten website en service: "Persoonlijk oplossing/advies met service en goede afwerking met vakmanschap."


Ons vakmanschap

Wij van Glaspunt staan voor ons vakmanschap. Al onze medewerkers zijn vakmannen of vakvrouwen. We leiden het gehele jaar door onze mensen op door zowel interne als externe opleidingsinstanties. De ervaren generatie binnen ons team speelt hier tevens een grote rol in. Zij kunnen op de werkvloer hun unieke kennis en ervaring doorgeven aan de jongere generaties. We vinden het belangrijk dat voor onze mensen en voor het proces van glas zetten het gehele ordertraject inzichtelijk is. We laten hierom elke medewerker de verschillende onderdelen van het bedrijfsproces doorlopen. De medewerkers zullen dus aan de slag gaan op locatie, maar ook lopen zij een dagje mee met de administratieve tak van onze organisatie. Op die manier wordt de betrokkenheid van de werknemers vergroot en dit stimuleert de motivatie alsmede de groei in het vakmanschap.

Glaszetter aan het woord

Tim, glaszetter in Helmond: “Ik werk nog niet heel lang bij Glaspunt, maar ik heb al zoveel geleerd in korte tijd. Het systeem dat Glaspunt hanteert waarbij we gedurende onze opleiding meelopen met alle verschillende onderdelen van het bedrijf vind ik heel prettig. Naast het werken als glaszetter begrijp ik nu het totaalplaatje van het bedrijf. Ik ben iemand die graag wil leren en onder begeleiding van mijn oudere collega’s denk ik dat ik heel ver kan komen binnen glaspunt. Ook de klanten die ik help geven me zo’n goed gevoel over het werk dat ik doe. Ik ga elke dag met plezier aan het werk.”

Zit u met glasschade maar woont u niet in Helmond? Geen probleem, we zijn ook werkzaam in de regio rondom Helmond. Indien u in Aarle-Rixtel, Asten, Bakel, Beek en Donk, Deurne, Nuenen, Gemert, Lieshout of Mierlo woont kunt u ons ook gerust bellen!

Gelukkige klanten

Ruit ingegooid met steen

Tempo Team Helmond uit Helmond

Tempo Team Helmond is overvallen door vandalen die het nodig vonden om een steen door de ruit te gooien. Dit daardoor liep de ruit grote barsten op. Onze glaszetters hebben de ruit vervangen met gelaagd veiligheidsglas. Dit glas is tevens inbraakwerend. Zo wordt het inbrekers moeilijker gemaakt om in de toekomst binnen te komen, wel zo'n fijne gedachte.

Vandalen vernielen ruit van woning

Meneer Turkyilmaz uit Helmond

Vandalen hebben bij een woning in Helmond een ruit vernield. Onze glaszetter was snel ter plaatse en heeft toen een noodvoorziening getroffen en de juiste ruit besteld. Toen de bestelling binnen was, is de nieuwe dubbel glas ruit geplaatst. Altijd fijn om de klant snel van zijn glasschade af te kunnen helpen!

Ruit voordeur vervangen

Meneer Sulejmani uit Helmond

Tijdens oudejaarsdag is de ruit van de voordeur kapot gegaan. Geen probleem voor onze glaszetter. Deze heeft de schade direct ter plaatse hersteld. De klant is meer dan tevreden met het resultaat en zijn gratis Glaspunt glascleaner.

Meer tevreden klanten zien?

-->