icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 058 20 30 185

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Leeuwarden


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaszetter in Leeuwarden nodig? Bel direct Glaspunt!

De glaszetters van Glaspunt Leeuwarden vervangen elk jaar meer dan 2450 ruiten. 

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Nieuw glas nodig in Leeuwarden?

Glasschade in Leeuwarden?

Wanneer u glasschade heeft in uw woning, winkel of kantoorpand in Leeuwarden dan wilt u dat dit snel hersteld wordt. Als u met Glaspunt belt, sturen wij direct een glaszetter in Leeuwarden naar u toe. Indien mogelijk zal hij het glas herstellen en anders zal het glas vervangen moeten worden. Bovendien kan onze glaszetter u alles vertellen over de voordelen van dubbel glas ten opzichte van enkel glas, veiligheidsglas, geluidswering en isolatie en wat u het beste kunt doen in geval van glasschade. Glaszetter in Leeuwarden nodig? Bel direct Glaspunt!


Beoordelingen:

over Glaspunt Leeuwarden

Soort werkzaamheden: Enkel glas vervangen

Sterke punten website en service: "Zeer positief, kwaliteit van werk is goed."

over Glaspunt Amsterdam

Soort werkzaamheden: Glas vervangen na inbraak

Sterke punten website en service: "Bij onze woning was na thuiskomst van een weekend weg helaas een poging tot inbraak gedaan. Direct Glaspunt gebeld en de monteur kon snel een tijdelijke vervanging regelen. Erg aardige mensen. Wel even moeten wachten op het vernieuwde dubbel glas. Maar toen dat eenmaal geleverd werd, zat het er snel in. Wij hebben nergens geen omkijken naar gehad en ze werken netjes!"

over Glaspunt Leeuwarden

Soort werkzaamheden: Na een ongelukje direct ter plaatste, top!

Sterke punten website en service: "Helaas heeft mijn zoon de bal door de ruit van de garage heen geschoten. Gelukkig was Glaspunt binnen 20 minuten ter plaatsen en heeft de ruit weer vervangen. Leveren mooie kwaliteit en een bekwame glaszetter."


Dubbel glas

Heeft u nog steeds enkel glas in uw woning? Dan heeft u waarschijnlijk ook een hoge energierekening. Bovendien is enkel glas gemakkelijk breekbaar, weinig isolerend en ook slecht geluidwerend. Uw investering in dubbel glas heeft u binnen enkele jaren terugverdiend. Bovendien zult u dan direct minder last hebben van geluid op straat en is uw woning beter geïsoleerd. Laat uw glaszetter u informeren over de verschillende soorten dubbel glas.

 

GlasZetterPunt-44TBF.jpg

Glaszetter aan het woord

Marcel, glaszetter in Leeuwarden: “Afgelopen drie weken alle woningen in een nieuwbouwcomplex voorzien van HR++ dubbel glas. De nieuwe woningen zijn allemaal goed geïsoleerd en de bewoners zullen weinig last hebben van het geluid van het nachtleven in de stad.”.

Heeft u glasschade in de omgeving van Leeuwarden? Ook dan bent u bij Glaspunt aan het juiste adres! Onze glaszetters werken in de hele provincie, zo ook in Burgum, Drachten, Dronryp, Grou, Hallum, Heerenveen, Hurdegaryp, Sint Annaparochie en Stiens. Ook als u dubbel glas of veiligheidsglas wilt laten plaatsen in Leeuwarden of omgeving, helpen onze glaszetters u graag.

Gelukkige klanten

Zijgevel isolatieglas

De heer Van de Velde uit Leeuwarden

Het glas dat in de zijgevel zat, was lekgeslagen. Dit kan niet worden hersteld en daarom is het lekgeslagen glas  vervangen met nieuw isolatieglas.

Draadglas gefigureerd vervangen

De heer Swart uit Leeuwarden

De zijgevel van deze woning is beschadigd geraakt door hangjongeren, de bewoners hebben gekozen voor een gefigureerd draadglas raam. Dit zorgt voor voldoende privacy en is ook nog eens veiliger dan gewoon enkelglas.

Meer tevreden klanten zien?

-->