icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 043 36 55 257

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Maastricht


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glaszetter in Maastricht nodig? Bel Glaspunt!

In Maastricht voeren de glaszetters van Glaspunt jaarlijks ruim 2789 opdrachten uit.

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Zoekt u een glashandel of heeft u glasschade in Maastricht?

Glasschade in Maastricht? Glaspunt helpt!

Ruitschade bij uw woning of bedrijf? Dat moet snel opgelost worden! Bel daarom direct met Glaspunt Maastricht en wij sturen een glaszetter in de buurt meteen naar u toe. De glaszetter vervangt de ruit en kan u bovendien nog adviseren wat voor type glas u het beste kunt nemen. Zo kunt u kiezen voor gehard veiligheidsglas, wat maar liefst vijf keer zo sterk is als gewoon glas. Wanneer gehard veiligheidsglas toch breekt, valt het uiteen in duizenden korrels waarin u of uw kinderen zich niet kunnen verwonden. Ook kunt u kiezen voor gelaagd veiligheidsglas. Hierbij is een transparante folie tussen de lagen van het glas aangebracht, waardoor het glas bij breuk toch bij elkaar gehouden wordt. Op die manier ontstaan er geen glasscherven en is uw woning of bedrijfspand bovendien beter beschermd tegen inbrekers. Bij schade aan uw glas-in-lood kunnen onze glazenmakers het paneel weer in originele staat herstellen. Advies nodig? Bel direct uw glaszetter in Maastricht!


Beoordelingen:

over Glaspunt Maastricht

Soort werkzaamheden: Nieuw raam in woonkamer

Sterke punten website en service: "Aardige vakmannen die weten wat ze doen, het was goed ingemeten en eindresultaat is netjes."

over Glaspunt Maastricht

Soort werkzaamheden: HR++ laten plaatsen

Sterke punten website en service: "HR++ glas laten plaatsen, communicatie voor en na het zetten was top. Medewerkers kantoor en glaszetters waren stuk voor stuk behulpzaam en vriendelijk."

over Glaspunt Maastricht

Soort werkzaamheden: Glas ivm beschadiging laten vervangen. Keukendeur

Sterke punten website en service: "Prima afspraken van telefoniste tot uitstekend uitvoering. Top bedrijf"


Dubbel glas lek

Wanneer uw dubbel glas lek is, kunt u dat herkennen aan condens, vocht of vuil in de tussenlaag van het dubbel glas. Helaas kan dit voorkomen en is er weinig aan te doen. Is uw dubbel glas lek? Bel dan met Glaspunt Maastricht, dan komt onze glaszetter de situatie bekijken. Hij kan u adviseren wat u het beste kunt doen. In principe kan dubbel glas niet gerepareerd worden. Het glas zal dan vervangen moeten worden.

HR glas prijs

De HR++ glas prijs is afhankelijk van de dikte, de grootte en de manier van monteren. Laat onze glaszetter ter plekke de maatvoering bepalen en krijg een vrijblijvend advies op maat. Zo weet u de HR++ glas prijs exact en komt u nooit voor verassingen te staan. Wij ervaren iedere dag weer dat onze klanten aangenaam verrast zijn door de hr glas prijzen. De beslissing om uw woning te renoveren met hr glas is dan ook snel gemaakt.

GlasZetterPunt-44TBF.jpg

Glaszetter aan het woord

Tonny, glaszetter bij Glaspunt Maastricht: “Gisteren hebben we in opdracht van de beveiliging een gebroken ruit in een kantoorpand vervangen. Bij een inbraakpoging werd het glas aan diggelen geslagen. We hebben er direct veiligheidsglas in geplaatst, wat een volgende keer moeilijker zal breken”.

Ook in buurt van Maastricht komen onze glaszetters graag bij u langs om uw ruit te vervangen in geval van glasschade. Wilt u zich laten informeren over dubbel glas en het rendement daarvan? Ook daarvoor kunt u terecht bij Glaspunt Maastricht. Onze glaszetters werken ook in onder andere Beek, Cadier en Keer, Eijsden, Elsloo, Margraten en Valkenburg.

Gelukkige klanten

Zonwerend veiligheidsglas geplaatst

Van Riel uit Maastricht

In deze woning in Maastricht zijn drie ruiten lekgeslagen. Helaas valt dit niet te repareren en is de enige oplossing het vervangen van het glas. Deze ruiten zijn vervangen met zonwerend veiligheidsglas. Voor een dakraam kan zonwerend glas een goede uitkomst zijn om hitte op warme dagen buiten te houden. We vertellen je graag meer over zonwerend glas.

Lek in glas hersteld

Van Loenen uit Maastricht

Meneer van Loenen zag in het raam van zijn kamer een lekslag in de ruit. Lek slag kan helaas niet hersteld worden. De enige optie is het raam vervangen. Daarom heeft onze glaszetter de ruit ingemeten en besteld. Nadat deze ruit bij ons binnen was, heeft onze glaszetter de ruit vervangen.

Enkelglas zijgevel maastricht

De heer Aalbers uit Maastricht

Tijdens het klussen is de ladder tegen het raam gekomen, gelukkig kunnen wij enkelglas in de meesten gevallen diezelfde dag nog bij u herstellen.

Meer tevreden klanten zien?

-->