icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 024 20 30 426

Wij zijn 24/7 open

Glaszetter Nijmegen


Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Heeft u een glaszetter nodig in Nijmegen? Glaspunt helpt u graag!

Glaspunt plaatst elk jaar bij meer dan 3750 klussen glas.

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Alle verzekeraars
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Voor alle soorten (dubbel-) glas en herstel van glasschade:

Laat dubbel glas installeren door onze ervaren glaszetters.

Onze nieuwste soorten dubbelglas zijn super. We kunnen dubbel glas leveren in Hoog Rendement uitvoering (HR++) waar naast een superisolerende coating en een gasvulling ook een thermisch onderbroken afstandhouder (ook wel TGI / warm edge spouw genaamd) in wordt toegepast. Hierdoor isoleert dit glas beter dan uw dikke spouwmuren. Reken maar dat u energie bespaart. Meer info op HR++ dubbelglas

Glasschade in Nijmegen? Contact ons dan meteen! 

Het kan zijn dat u glasschade heeft opgelopen door een ongelukje of dat u slachtoffer bent geweest van inbraak. Maakt u zich dan geen zorgen. Glaspunt kan u onmiddellijk helpen bij het vervangen van uw kapotte ruit. Met ons ruime assortiment kunnen wij alle soorten glas leveren. We zijn een organisatie die zich onderscheidt door Snelheid, Uitstraling en Service. Om deze reden bieden wij bijvoorbeeld ook maar liefst 15 jaar garantie op ons dubbelglas inclusief montage. Ook indien u later op de dag glasschade oploopt kunt u ons nog steeds bellen. We zijn 24 uur per dag bereikbaar, ook in het weekeinde.


Beoordelingen:

over Glaspunt Nijmegen

Soort werkzaamheden: Van enkel glas naar HR++ glas

Sterke punten website en service: "De communicatie en snelheid van de nameting was top. Daarna was het wachten op het nieuwe glas dat ze voor mij hadden besteld. Eenmaal zover waren de mannen op tijd aanwezig en hebben de hele woning voorzien van HR++ glas. Ik heb zeker het idee dat dit een groot verschil maakt in warmte en kosten."

over Glaspunt Nijmegen

Soort werkzaamheden: Glasschade verholpen

Sterke punten website en service: "Binnen een uur waren de glaszetters al aanwezig om onze glasschade te verhelpen. Super!"

over Glaspunt Nijmegen

Soort werkzaamheden: Glas van groot raam vervangen

Sterke punten website en service: "Het raam is netjes en zorgvuldig geplaatst door de glaszetters."


Snelle levertijden bij Glaspunt Glashandel Nijmegen is ons streven 

Wij begrijpen dat het voor u ontzettend belangrijk is dat uw raampartij of kapot glas zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Om zoveel mogelijk aan uw behoefte te kunnen voldoen bieden wij snelle levertijden. Glaspunt Glashandel Nijmegen heeft een groot assortiment glasoorten en ventilatieroosters. Dubbel glas kunnen we zelfs met spoed binnen één werkdag leveren tegen een geringe meerprijs.

Onze gemiddelde levertijden bestaan verder uit 1 werkdag voor enkel- floatglas, draadglas, figuurglas standaard, gelaagd glas, 5 werkdagen voor gehard glas en 7 werkdagen voor de meeste dubbel glas soorten waaronder dubbelglas HR++ glas. Voor het zonwerend- en gecoat dubbelglas kunt u beter eerst contact met ons opnemen, de levertijden hiervan variëren per fabrikant.

Glaszetter aan het woord

Theo, glaszetter in Nijmegen: “Veel mensen bij wie ik langskom willen af van hun enkel glas. Ze zijn altijd erg te spreken over mijn vakkundigheid en de kennis die ik in de afgelopen 15 jaar heb opgebouwd. Samen met de jongere generatie ben ik de hele dag op pad om mensen met kapotte ramen of mensen die hun ramen met dubbel glas bijvoorbeeld willen vervangen te helpen. Het is een baan die zeer gewaardeerd wordt en dat maakt het voor mij ook zo leuk!”

Wilt u uw ramen vervangen maar woont u niet in Nijmegen? Niet getreurd, ook in uw omgeving komen we langs! Bevindt u zich in Nijmegen Lent, Bemmel, Beuningen, Ewijk, Groesbeek, Arnhem, Malden, Molenhoek, Mook, Oosterhout of Wijchen? Bel ons dan direct en wij komen meteen bij u langs!

Gelukkige klanten

Hoog rendement glas vervangen

J Hendriks uit Nijmegen

In Nijmegen hebben vandalen een ruit op de tweede verdieping vernield bij mevrouw Hendriks. De glasschade is hersteld door een nieuwe HR++ ruit te plaatsen. Dit is hoog rendement glas en de woning is daardoor beter geïsoleerd tegen hitteverlies en kou.

Renovatie appartement galerijflat

Meneer Roelofs uit Nijmegen

Een aantal ruiten van dit appartement in Nijmegen waren aan vervanging toe. Na het inmeten door onze glaszetter en zijn advies is gekozen voor HR++ isolatieruiten. Deze heeft onze glaszetter vakkundig gemonteerd en afgewerkt. Nu kan het appartement er weer jaren tegenaan. Daarnaast zal de isolatiewaarde van de woning toenemen!

Ruit vervangen bij Jumbo

Jumbo uit Nijmegen

De Jumbo in Nijmegen heeft enkele weken geleden ruitschade opgelopen. Hier hebben we snel op gehandeld door de gebroken ruit eerst veilig te stellen. Vervolgens hebben we een gelaagde inbraakvertragende ruit teruggeplaatst. Deze hebben we na het plaatsen netjes gewassen met onze speciaal ontwikkelde Glaspunt Glascleaner, zie het resultaat. Ook ruitschade? Wij lossen het voor u op!

Meer tevreden klanten zien?

-->