icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0800-0003

Wij zijn 24/7 open

Ruit kapot, wat nu? Laat Glaspunt uw glas herstellen.


Wij helpen dag en nacht in heel Nederland.

Een kapotte ruit komt altijd ongelegen. Wij begrijpen dat u bij ruitschade aan uw woning of elders, snel geholpen wilt worden. De 24/7 glasservice van Glaspunt is dag en nacht bereikbaar voor alle ruit reparaties. Onze ervaren glaszetters zorgen ervoor dat uw glasschade deskundig wordt hersteld en dat de situatie snel weer veilig is. Bij glasschade kunnen wij u vandaag nog uit de zorgen helpen.

Glas kapot? In noodgevallen binnen 30 minuten bij u
Met 50 locaties en 200 wagens altijd dichtbij
Kwaliteit gegarandeerd
Erkende glaszetters
24 uurs Glasservice
Alle verzekeraars

Snel en gemakkelijk glasschade laten herstellen en repareren:

Tip: Laat de kapotte ruit in de sponning van het raam of de deur zitten en raak de scherven niet aan. Onze glaszetter vervangt uw kapotte ruit, verwijdert veilig het gebroken glas en ruimt al het afval keurig op en neemt het vervolgens weer mee!
 

Glaspunt telefoon contact opnemen met ons
Glaspunt komt met de bus naar u toe
stap 3: Glaspunt monteert het glas
Glaspunt regelt alle nazorg

 

Neem vandaag nog contact met ons op: 

  • Bel gratis 0800-0003
  • Vul het contactformulier in
  • Of plan gelijk een gratis afspraak aan huis:

Maak snel en vrijblijvend een afspraak

Boek direct uw glaszetter op locatie

Glasservice:

Nieuwe ruit laten plaatsen of meerdere ruiten vervangen? We komen vrijblijvend bij u langs om u te adviseren over de beste oplossing. Onze glasservice is snel en flexibel, wij helpen u graag op een moment wanneer het ú het beste uitkomt. Bij spoed kunt u van onze 24 uur glasservice gebruikmaken, we komen dan direct naar u toe. Met onze "à la minute" dienstverlening verzekeren wij u van betrouwbare glasservice op ieder moment van de dag.

Direct glasherstel:

Onze glaszetters hebben een grote voorraad glas bij zich. Meerdere soorten enkelglas, figuurglas en draadglas kunnen we direct op maat snijden en herstellen. Zo bieden we voor iedere kapotte ruit een oplossing. Als direct glas herstel niet mogelijk is, dan voorzien wij u van noodglas, een veilige noodvoorziening van glas, of in bepaalde gevallen een nood, een oplossing in hout.

Is uw raam kapot? Laat uw raam repareren.

Raam repareren: in sommige gevallen is complete vervanging de beste optie, maar als het even kan kiezen we met het oog op duurzaamheid en kostenbesparing voor raam reparatie. Kiest u voor raam reparatie? Wij  zorgen ervoor dat uw raam weer in de originele staat teruggebracht wordt. Door welke oorzaak dan ook, als uw raam gerepareerd dient te worden, bent u bij ons aan het juiste adres.

Inbraakschade: we maken het maar al te vaak mee, ramen die vernield zijn door inbraakschade. Vaak is niet alleen de ruit, maar zijn ook de ramen of kozijnen beschadigd. Glaspunt zorgt er in dat geval voor dat het raam vakkundig wordt gerepareerd en dat hang- en sluitwerk weer naar behoren functioneert.

Is uw raam met enkel glas stuk of aan vervanging toe? Wellicht een goed moment om gelijk te onderzoeken of deze vervangen kan worden door een raam met dubbelglas of HR++ glas. Glaspunt geeft u snel, deskundig en vrijblijvend advies.

Meer informatie:

Lees hier meer over de voordelen van Glaspunt. 

Hoe kan onze glaszetter zo snel bij u zijn?

Wilt u weten hoe onze glasservice zo snel bij u op locatie kan zijn? We leggen het u graag uit. U belt ons glasbedrijf: Dat kan natuurlijk dag en nacht 24 uur de klok rond. Ook 's avonds of 's nachts glaszetten is geen enkel probleem voor ons. Wij hebben een weekendservice dus u kunt bij glasschade gerust in het weekend op zaterdag of zondag bellen. Uw melding wordt aangenomen door onze servicemedewerker. Die persoon stelt aan de hand van een vastgesteld script een aantal gerichte vragen. De antwoorden hierop, tezamen met uw n.a.w.- gegevens, worden direct in ons orderpakket geschreven. Met een druk op de knop bepaalt ons systeem, met behulp van het voertuigvolgsysteem, welke montagewagen het dichtst in de buurt van uw adres zit en of deze glaszetter beschikbaar is. Ondertussen kan de servicemedewerker alweer de volgende schademelding registreren.

De melding wordt nu door de software omgezet van tekst naar spraak, onze zgn. text-to-speech software. De glaszetter ontvangt de gesproken melding op zijn mobiele telefoon en bij acceptatie krijgt hij direct een sms-bericht met de benodigde gegevens. Hij laadt uw adresgegevens in het navigatiesysteem en laat zich de weg wijzen. Het gehele traject wat zojuist is beschreven duurt nog geen 3 minuten! Bij uw woning of bedrijf aangekomen vult de glaszetter de maat en glassoort van de ruit via zijn smartphone in op zijn persoonlijke website waar de melding al aan hem was toebedeeld bij acceptatie.

Nadat de glaszetter een veilige noodvoorziening of nood glas heeft geplaatst of de kapotte ruit heeft vervangen kunt u een digitale handtekening zetten en ontvangt u een kopie van de opdrachtbon per e-mail. Ook dit gebeurt geheel automatisch. Het voertuigvolgsysteem heeft ook een corrigerende werking. Iedere ochtend controleert de planner of de aanrijdtijden die zijn afgesproken, met bijvoorbeeld Meldkamers van Politie, bewakingsbedrijven of verzekeraars, ook zijn gehaald. Op deze manier blijft iedereen scherp en kunnen we nakomen wat we beloven.

Advies: Heeft u een gebroken ruit laat dan het gebroken glas liggen. Onze glaszetters zijn ervaren in glasherstel en dragen de juiste beschermingsmiddelen om de glasscherven uit de sponning te halen en de scherven op te ruimen. Wij ruimen het graag en veilig voor u op en nemen de oude ruit mee.

Ook voor het vervangen van het glas van uw dakraam of VELUX tuimelraam kunt u bij ons terecht.

Bekijk hier video's over Glaspunt.

Glaspunt®: 24 uurs Glasservice in heel Nederland

-->