icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter

Glaspunt is VCA gecertificeerd

Glaspunt® is zuinig op haar klanten, medewerkers en het milieu.

Wij zetten ons actief in om ervoor te zorgen dat de veiligheid en de gezondheid van onze klanten en medewerkers in haar werkomgeving altijd de hoogste prioriteit heeft. De VCA helpt onze werknemers in risicovolle werkomgevingen bewust met veiligheid en gezondheid om te gaan.

Om dit te waarborgen hebben we Cetradex Certificatie B.V. verzocht om jaarlijks het veiligheids-, gezondheids- en milieubeheerssysteem van Glaspunt B.V. te toetsen. Cetradex, een onafhankelijke organisatie die hooggekwalificeerde certificering verzorgt, heeft Glaspunt gecertificeerd. Cetradex creëert vertrouwen in onze organisatie, producten, diensten, processen, managementsystemen en medewerkers door de kwaliteit van alles wat wij doen zichtbaar en meetbaar te maken. Zo helpt Cetradex ons de kwaliteit te verbeteren en te waarborgen.

Glaspunt B.V. is beoordeeld en voldoet aan de hoge eisen van VCA* (versie 2008/5.1) voor het toepassingsgebied: Het plaatsen van alle soorten (gevel)glas op onroerend goed. Hiervoor is Certificaat No.17122303 afgegeven.

Onze SUS factor, oftewel Snelheid Uitstraling en Service, is dé rode draad binnen het hele bedrijf. Binnen onze organisatie wordt kwaliteit gezien als het voldoen aan de eisen en verwachtingen van de klant. Ons kwaliteitsbeleid staat omschreven in het Glaspunt Blue Book en is bekend bij alle Glaspunters. Alle medewerkers beheersen de bedrijfsprocessen aantoonbaar.

VCA helpt ons om onze veiligheids-, gezondheids- en milieusystemen te beheren, te leiden en de prestaties continu te evalueren en te optimaliseren.

VCA

 

 

-->