icon-mill icon-camera icon-add icon-circle icon-arrow icon-badge icon-bus icon-cancel icon-cat-1 icon-cat-2 icon-cat-3 icon-cat-4 icon-cat-5 icon-cat-6 icon-cat-7 icon-cat-8 icon-cat-9 icon-cat-10 icon-cat-11 icon-cat-home icon-chat icon-check icon-longarrow icon-marker icon-phone icon-phone-o icon-search icon-smiley icon-star icon-star-half icon-worker icon-write social-facebook social-googleplus social-linkedin social-twitter
U kunt ons bellen op 0800-0003

Wij zijn 24/7 open

Verduurzaming & Advies


Duurzaam isoleren met glas

Steeds meer woningen zijn voorzien van isolatieglas, ook wel Hoog Rendement glas genoemd. Wij begrijpen dat wel, isoleren heeft zoveel voordelen. Wanneer het glas eenmaal geplaatst is, ervaart u direct meer wooncomfort en niet onbelangrijk is de energierekening aan het eind van de maand. Die zal een stuk lager uitvallen. Glasisolatie lijkt een flinke investering, maar die verdient u al met 8 jaar terug. Tevens ondersteunt de overheid u graag met een aantrekkelijke subsidieregeling voor onder andere isolatieglas. Deze subsidie maakt het plaatsen van glas wel heel aantrekkelijk.

Type Hoog Rendement glas

Je hebt twee soorten Hoog rendement glas, HR++ en HR+++ (Triple Glas). HR++ is de meest gangbare glassoort omdat dit glas in bijna ieder kozijn past. Dat geldt voor triple niet. Beide soorten zijn te combineren met veiligheidsglas, figuur of matglas en ventilatieroosters. Lees alles over Hoog Rendement glas:

Een geweldige investering

“Onze woning was nog voor zien van oud dubbel glas. We besloten dus om ons huis beter te isoleren met behulp van HR++ glas. Alle voordelen en de subsidie hielpen ons over de streep. Ik was uiteraard erg benieuwd naar de kosten, maar belangrijker vond ik de besparing. De rekentool van Glaspunt was dus een mooie uitkomst! Ik wist direct waar ik aan toe was. Nadat we akkoord gingen met de offerte kwam de glaszetter langs om alles in te meten. Uiteraard had ik nog veel vragen, paste het glas bijvoorbeeld allemaal wel in mijn kozijnen? Gelukkig had ik een vakkundige glaszetter over de vloer die al mijn vragen kon beantwoorden. De dag van het plaatsen ging erg soepel. De begane grond was door twee vakkundige glaszetters in één dag gedaan. De eerste verdieping was de volgende dag klaar. Binnen twee dagen was de klus geklaard en ik merkte gelijk al een heel verschil: het was een stuk aangenamer in huis. We zijn super tevreden over deze geweldige investering!”

Bereken direct de prijs voor HR++ dubbelglas én uw energiebesparing

Bereken besparing

Uitgebreid advies nodig?

Heeft u behoefte aan uitgebreid advies? Neem dan contact op met onze glasexperts, zij kunnen u alles vertellen over isolatieglas. Zij zijn op de hoogte van het laatste nieuws rondom de subsidie en soorten HR++ glas. Uiteraard komt er altijd een glaszetter bij u op locatie, zodat u zeker weet dat het juiste type glas in uw woning past.

-->